You are currently viewing POZIV GRAĐANIMA DA PODRŽE KANDIDATURU<br>ZDRAVKA PONOŠA ZA PREDSEDNIKA SRBIJE

POZIV GRAĐANIMA DA PODRŽE KANDIDATURU
ZDRAVKA PONOŠA ZA PREDSEDNIKA SRBIJE

Grupa građana Za ujedinjenu, pravednu i stabilnu Srbiju poziva građane Subotice da svojim potpisom podrže kandidaturu Zdravka Ponoša za predsednika Srbije. 

Predsednički izbori su prilika da građani Srbije promene dugogodišnji loš model upravljanja zemljom, zasnovan na korupciji, ličnom interesu političara na vlasti i podele društva na građane prvog i drugog reda. Temelje ovakve politike postavio je aktuelni predsednik Aleksandar Vučić. 

Verujući u to da Srbija želi da bude uređeno društvo, odgovorno za stvaranje svoje dobre budućnosti, grupa građana Za ujedinjenu, pravednu i stabilnu Srbiju kandiduje Zdravka Ponoša za predsednika Srbije. Zdravko Ponoš se čvrsto drži uverenja da je posao šefa države da služi javnom interesu i svoj mandat će u potpunosti podrediti toj ideji. To će Srbiju učiniti zemljom snažnih institucija koja radi za dobrobit svih svojih građana.

Zato pozivamo sugrađane da svojim potpisom podrže kandidaturu Zdravka Ponoša za predsednika Srbije u četvrtak i petak, 3. i 4. marta, u periodu od 13 do 21 čas, na adresi Korzo 6, i od 17 do 21 čas, na adresi Matka Vukovića 8/II (u prostorijama gradskih odbora Stranke slobode i pravde, odnosno Demokratske stranke).  

Grupa građana Za ujedinjenu, pravednu i stabilnu Srbiju i Zdravko Ponoš zahvaljuju se svim građanima Subotice koji će izdvojiti svoje vreme i potpisima podržati našeg kandidata. 

 

 

Koalicija Ujedinjeni za pobedu Srbije (Subotica)

 

Ostavite odgovor