You are currently viewing Potpisan memorandum o saradnji Demokratske stranke i Narodne stranke u Subotici

Potpisan memorandum o saradnji Demokratske stranke i Narodne stranke u Subotici

Gradski odbori Demokratske stranke i Narodne stranke u Subotici potpisali su danas Memorandum o saradnji, čime je započeto i zajedničko predizborno delovanje, a najavljeno je da će u narednom periodu biti potpisan i koalicioni sporazum.
Predsednik odbora DS u Subotici Daniel Kovačić je rekao da je sporazum potpisan “da građani ne budu više ucenjeni, da imaju alternativu”.

 

“Mi ćemo biti otvoreni za sve one koji žele da se bave rešavanjem problema građana Subotice”, rekao je Kovačić u odgovoru na pitanje novinara da li postoji namera za formiranjem “demokratskog fronta” kako bi se sprečilo rasipanje opozicionih glasova uoči lokalnih izbora.

Predsednik odbora Narodne stranke u Subotici Bane Maksimović je na konferenciji za novinare rekao da je sporazum nastao iz potrebe da se u Subotici dogode promene. “Mi ideološki nismo isti, ali kada govorimo o lokalu, imamo isti cilj, a to je da od Subotice napravimo bolje mesto za život”, rekao je Maksimović.

Lideri NS i DS u Subotici pozvali su danas lokalnu vlast da objasni građanima na koji način će sprečiti višemesečnu blokadu saobraćaja u centru grada zbog buduće izgradnje brze pruge Beograd-Budimpešta.

Na konferenciji za novinare u sedištu DS u Subotici je rečeno da je gradska vlast dužna da kaže koja su rešenja predviđena za ovaj problem koji će trajati oko deset meseci, a koji se očekuju već od proleća ove godine.

Informativna služba DS

Ostavite odgovor