You are currently viewing POZIV GRAĐANIMA DA PODRŽE KANDIDATURU IZBORNE LISTE<br>„MARINIKA TEPIĆ – UJEDINJENI ZA POBEDU SRBIJE“

POZIV GRAĐANIMA DA PODRŽE KANDIDATURU IZBORNE LISTE
„MARINIKA TEPIĆ – UJEDINJENI ZA POBEDU SRBIJE“

 
 

Koalicija Ujedinjeni za pobedu Srbije poziva građane Subotice da svojim potpisom podrže kandidaturu izborne liste „Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije“ na republičkim izborima.
Koaliciju čine: Stranka slobode i pravde, Demokratska stranka, Narodna stranka, Pokret slobodnih građana, Demokratski savez vojvođanskih Mađara, Pokret za preokret, Udruženi sindikati Srbije „Sloga“, Stranka Makedonaca Srbije, Vlaška stranka i Pokret Slobodna Srbija. Izborna lista „Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije“ će učestvovati za izborima za narodne poslanike, raspisanim za 3. april ove godine.
Protekla decenija donela nam je nepravdu, siromaštvo, poništavanje svih vrednosti i uspon ljudi nedostojnih da budu predvodnici društva. Stranke na vlasti otele su državu od njenih građana.
Predstojeći parlamentarni izbori su prilika da Srbija postane uređeno, bezbedno, bolje i pravednije društvo u kojem više neće biti mesta za samovolju vlasti i gaženje dostojanstva građana. Izborna lista „Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije“ boriće se da Srbija postane dobro mesto za život svih nas – da bude slobodna zemlja slobodnih ljudi.
Zbog toga pozivamo sugrađane da danas, 16. februara, svojim potpisom pruže podršku našoj listi od 11 do 21 čas, na adresama Matka Vukovića 8/II i Korzo 6, 1. sprat. Potpisi će se prikupljati u prostorijama gradskih odbora Demokratske stranke i Stranke slobode i pravde.
Zahvaljujemo se svim sugrađanima koji stoje uz nas i koji će izdvojiti svoje vreme da podrže izbornu listu „Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije“.


Koalicija Ujedinjeni za pobedu Srbije (Subotica)

Ostavite odgovor